Laatste update: 07-04-2020
 


Onze lieve Muis is bevallen van 4 prachtige chocolade puppen 3 reuen en 1 teefje. Het gaat zowel met mama als met de puppen goed.


oktober 2016

Onze lieve Jet is vandaag bevallen van 4 prachtige pups(3 reuen en 1 teefje) we zijn super blij dat er weer pups bij ons in huis zijn.

Zowel mama als de pups maken het goed.

Voor foto's kunt u een kijkje nemen op onze puppen pagina.


juli 2015  

 

Wij hebben fantastisch nieuws! Onze lieve kathy is bevallen op 31 juli 2015 van maar liefst 5 puppen kinderen. Voor meer informatie en foto's kunt u een kijkje nemen om onze puppen pagina.


                              

         Pinot Gris van de Galathese                                                       Cherry vom Dinkelgrund

 

 

juni 2015

Wij hebben geweldig nieuws!!!Cherry vom Dinkelgrund aka Kathy is zwanger van onze eigen gefokte reu Pinot Gris van de Galathese aka Truffel. Kathy is rond 29 juli uitgerekend. Wij hopen op mooie en gezonde pups.


 

juni 2015

 

Wij willen graag onze nieuwe dwerg korthaar teckel O de Vie du Clos de l'Estinal voorstellen. Zij gaat bij ons Muis heten. Wij bedanken E. Kockelberg van kennel du Clos de l'Estinal voor dit prachtige meisje. Zij zal snel op de shows te zien zijn.


mei 2014

Lizzy is op 29 mei bevallen van 4 kerngezonden black and tan reutjes. Moeder en pups maken het uitstekend! Er zijn nog enkele pups beschikbaar.


April 2014

 

Koningsdag begon voor ons exstra feestelijk. We hebben een echo laten maken van Lizzy. We hebben puppies gezien op de echo en is eind mei uitgerekend

 

 Magik Rainbow Prime Minster  Damira vom Driland

Juli 2013

 

De pups van Jet zijn op 24 mei geboren: 4 reuen, 2 black and tan en 2 rode. Nog 2 pups zoeken een nieuw baasje.


Mei 2013
 

Rond 26 mei verwachten wij de pups van onze Jet. Er zijn nog enkele pups beschikbaar.

 

   

April 2013

 
Jet is op 21 april op de Dogshow te Goes 1ste in de Open Klasse geworden met een CAC en dat nog niet alleen, ook is ze beste teef van haar categorie geworden en heeft ze daarbij een CACIB binnen gehaald.


April 2013

 

Op 23 april a.s. krijgt Jet een echo om te zien of ze echt drachtig is.

  

Am Ch Grandgables Wee Cookie Cutter Rascal's Home Quick Love

Maart 2013
 
Inmiddels zijn de pups van Finch vertrokken naar hun nieuwe baasjes. Eén teefje is bij ons gebleven, haar naam is Mollie. Binnenkort zullen wij haar verder voorstellen op onze website.
 
Het volgende nestje wat wij verwachten, zal van onze dwerg korthaar teckel Jet zijn. Meer nieuws hierover volgt nog.


Februari 2013


De röntgenuitslagen van Creekwater Clair Matin (Saar) zijn bekend. HD A Normbergwaarde 40, botafwijking 0 en ellebogen links en rechts vrij. Dit is fantastisch nieuws voor onze kennel!


Januari 2013

Op 7 januari is Finch bevallen van maar liefst 9 puppies, 5 reuen en 4 teven. Ze zijn allemaal gezond en groeien als kool. Er zijn nog enkele pups beschikbaar.


November 2012

 

Wij verwachten rond 13 januari 2013 zwarte labrador pups uit de volgende combinatie
 

Baileydale Nosey Parker Creekwater Rose Finch

Augustus 2012

Op 9 augustus is onze Lizzy bevallen van 3 reutjes en 1 teefje. Meer informatie en foto's kunt u vinden onder het kopje pups.

 
Röntgenfoto van maandag 6-8-2012
 


Juli 2012


Begin augustus verwachten wij een nestje pups van Lizzy.